Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bekräftat: Örebroforwarden klar för Färjestad: "En storklubb"

Den svåra tiden efter en höftoperation syltade till det för Daniel Viksten från Mora.
Men nu är Örebroforwarden klar för Färjestad och vill revanschera sig.
– Förutom den säsongen där skadan kom så har poängen trillat in, säger han till lagets hemsida.

Annons

Läs också: Drömmen blev sann – forwarden får förlängt kontrakt: "Kändes bra från start"

Det har ryktats ett tag och nu är det bekräftat – den Morafostrade forwarden Daniel Viksten lämnar Örebro för Färjestad.

Forwarden har alltid varit en flitig poängplockare, men säsongen 16/17 blev tung, efter en höftoperation.

Problemen med höften har kvarstått länge, ända in på den här säsongen, men under slutet började vi känna igen honom. Totalt blev det 22 poäng (11 mål) på 50 matcher.

– Förutom den säsongen där skadan kom så har poängen trillat in, vilket de också gjorde i slutdelen på förra då skadan var helt läkt. Nu känner jag ingenting av den och det var skönt när allt var som vanligt igen, säger han till Färjestads hemsida.

I klubben återförenas han blanda annat med Mikael Wikstrand från sin tid i Mora och Martin Johansson som han spelade med i Örebro.

– Ska bli jättekul att få hänga med de där igen. Jag har pratat med båda killarna under tiden här och fått ett hum om hur det är i Färjestad. De har bara gott att säga så det känns inspirerande, säger han.

Läs också: (+) Silly season: Allt om Örebro Hockeys lagbygge – rykten, nyförvärv och nyheter