Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bekräftat: Syrianskaspelaren ut på nya äventyr – klar för jordansk klubb

Lukman Murad lämnar Syrianska Kerburan och går till den jordanska högstaligan. Detta efter att That Ras Club kontrakterat den 21-årige anfallaren. Det bekräftade klubben på sin hemsida i dag.

Lukman Murad har representerat pojklandslaget i olika omgångar. Inför säsongen anslöt han till Syrianska Kerburan efter att ha spelat i både Örebro SK, BK Forward och Örebro Syrianska.

Murad har spelat både ytter och central anfallare och har mäktat med fyra mål på sina matcher i ligaspelet. Men nu är det alltså dags för ett nytt äventyr för den unge anfallaren.

– Jättekul för Lukman att få en sådan möjlighet, och vi vill inte sätta några som helst käppar i hjulet för honom i det här karriärvalet. Vi känner att vi inte kan stå i vägen för övergångar likt denna och kan bara önska honom all lycka därborta, säger Gebro Akpinar, sportsligt ansvarig för Syrianska Kerburan, till klubbens hemsida.

Dessutom värvar Syrianska Kerburan en ny mittfältare. Skender Kaciku är klar för klubben och anländer senast från Bosnisk SK i division 4. Mittfältaren återvänder till Kerburan efter några år i annan klubb.

– Truppen är nu i den storleken den bör vara. Vi hade det tungt våras med massor av skador och en del avstängningar, och känner att vi klarar av det tuffa spelschemat på ett bra sätt över hösten nu.