Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Belle ingen hjälp i ÖSK U

ÖSK Undom föll i lördagens toppmöte mot FOC Farsta, 2–4 (2–1).
Trots att ÖSK-anfallaren Henri Belle var inlånad och placerad i anfallet.

ÖSK Ungdom, som är nykomling i division 2 södra Svealand, hade möjlighet att på allvar sätta press på serieledande Akropolis. Seger hemma mot tvåan Farsa hade inneburit att ÖSK klivit upp som ny tvåa en poäng efter Akropolis, som just då hade en match mindre spelad. 

Men ÖSK stördes av sjukdomar och tvingades bland annat lämna kvar huvudtränaren Håkan Juhlin och poängmaskinen Fedja Jelecak hemma. 

I stället gjorde Henri Belle och Johannes Skoglund, från ÖSK:s A-lagstrupp, debut i division 2-laget. Henri till höger i anfallet, Skoglund centralt intill. 

Men trots en 2–1-ledning i paus efter mål av Adam Eriksson och Viktor Lindkvist tappade ÖSK greppet i den andra halvleken. 

– Det var mer effektiva än oss och vi släppte samtidigt in några mål som var för billiga. Det hade krävts ett bättre djupledsspel i dag för att vi skulle kunnat hota Farsta, säger Magnus Samuelsson, för dagen ansvarig ÖSK-tränare. 

– Belle hade ett bra läge. Han är duktig med boll, men jag behöver se lite mer av honom, fortsätter Samuelsson.

Plusbetyg i ÖSK till Viktor Lindkvist och Johannes Skoglund.