Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Berger: "Otur för Per"

Emil Berger fick göra sin andra raka match från start. Dessutom fick han agera hjälpgumma som vänsterback den sista halvtimmen när Per Johansson blev utvisad.
- Det var första gången någonsin. Man får göra så gött man kan, säger Berger efter 0-2 borta mot Helsingborg.

Mot Mjällby senast gjorde Emil Berger sin första allsvenska start. Då hade han mycket boll – något han även hade i den första halvleken mot Helsingborg på Olympia. Från sin defensiva mittfältsposition fördelade han passningar och visade fin precision med exakta krossbollar.

- Jag vill ha mycket boll och då får jag mycket boll. Det passar mig bra i den positionen jag har, så det trivs jag med, säger Emil Berger.

Vad säger du om matchen?

- Vi hade en bra period i den första halvleken. Då skapade vi lite press och fick ner Helsingborg i banan. I andra får de tryck på oss och det är klart att det blir jobbigt när vi får spela med tio man. Det var otur för Per, säger Emil Berger.

Känner du att du har kommit in i det allsvenska tempot nu?

- Det går inte att dra för stora drag av det än. Men jag har kommit in hyfsat.