Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bergström blir andravalet

Ludwig Bergström blir förste reserv bakom Oscar Jansson i superettan. 
- Han är värvad för att vara andramålvakt, säger ÖSK:s tillfällige sportchef Magnus Sköldmark som fortfarande letar ny klubb åt Jonas Sandqvist.    

Efter ett långt och lyckosamt provspel kunde Ludwig Bergström äntligen sätta sin signatur på ett kontrakt med ÖSK. Bergström var klubblös och har nu skrivit på för resten av säsongen

30-åringen spelade senast för Mariehamn i finska ligan där han startade sex matcher säsongen 2012. Han har också ett förflutet i klubbar som Boden och Västerås SK. Nu blir han det uttalade andravalet i ÖSK bakom givne Oscar Jansson. 

–  Ludwig passar bra in i rollen som andremålvakt och han ska supporta Oscar samt vara redo att stå om det skulle behövas så klart, säger Magnus Sköldmark.  

Den 2 april stänger det svenska transferfönstret och Jonas Sandqvist  kvar i ÖSK. Trots att både han och klubben vill annat.

– Där är situationen oförändrad. Det påverkas inte av den här värvningen. Vi letar ny klubb åt honom fortfarande. Och Ludwig är värvad för att vara andramålvakt, säger Sköldmark.