Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Berisha borta säsongen ut

Örebro SK:s mittback Ilir Berisha missar med största sannolikhet resten av säsongen, och kommer av allt att döma opereras för sitt skadade knä.

Det är en broskskada i högerknäet som gör att ÖSK:s mittback Ilir Berisha med största sannolikhet missar resten av superettansäsongen.

Berisha hade en meniskskada i knäet för fyra år sedan och ur den har det nu uppstått en ny skada på brosket i knät.

När Berisha för två veckor sedan undersöktes av svenske landslagsläkaren Leif Swärd var budet att han förmodligen skulle slippa operation, att det skulle räcka med rehabträning. Men nu lutar det istället åt att operation krävs för att komma till rätta med knäbekymren.

– Det är svårt att säga hur lång tid Ilir kommer att bli borta. Efter operationen väntar en längre rehabperiod, säger ÖSK-läkaren Ulf Nordström till NA.

Kosovoalbanen Berisha har lämnat Sverige och vilar just nu ut på hemmaplan. Men krävs operation kommer den med största sannolikhet att ske i Sverige.

Berisha kom till ÖSK inför förra säsongen och noterades då för 19 allsvenska matcher varav 18 från start. I år var Berisha, så länge han var hel och frisk, helt ordinarie i mittlåset tillsammans med Magnus Wikström. Totalt blev det tolv matcher i superettan, varav tio från start, den senaste hemma mot Ljungskile 26 juni.

Berisha har kontrakt med ÖSK över 2014.