Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Berisha ÖSK-klar inom kort

Mittbacken Ilir Berisha blir inom kort klar för Örebro SK.
– Bara detaljer återstår. Vi har stora förhoppningar om att övergången är klar snart, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren.

21-åringen från Kosovo åker med på träningslägret till Turkiet på lördagsmorgonen.

– Ja, vi tar med honom eftersom vi kommit så pass långt i diskussionen. Jag hoppas vi kan göra klart detaljerna under resan, säger Lennart Sjögren.

Berisha gjorde ett bra provspel för ÖSK under träningsturneringen i Seinäjoki i Finland nyligen. Nu väljer ÖSK alltså att skriva kontrakt, ett flerårigt sådant.

Därmed har ÖSK fyllt sin trupp inför 2012.

– Ja, det känns som så. Allt har ramlat på plats sista tiden, säger Sjögren.

Även Tobias Grahn, som avvek från Finlandsturneringen på grund av personliga skäl, åker med till Turkiet.

Däremot följer inte finske mittfältaren Denis Abdulahi med på träningslägret. Abdulahi ska kommande vecka provspela för det finska laget VPS Vasa. Samma klubb som ÖSK nyligen värvade målvakten Tomer Chencinski ifrån.

ÖSK spelar två träningsmatcher i Turkiet. Tisdagen den 21 februari möter ÖSK ukrainska FC Chornomorets Odesa och lördagen den 25 februari står ryska FC Tom Tomsk för motståndet. Båda lagen hör hemma i respektive lands förstadivision.