Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bertin Zé: "Stannar gärna i ÖSK"

Tidigare kelgris i allsvenskan – i går förpassad till division 2 med ÖSK Ungdom. Men Bertin Zé gnäller inte.
– Jag stannar gärna i ÖSK, säger han.

Kameruniern gjorde på lördagen sin första match med ÖSK Ungdom när Smedby besegrades på Behrn arena med 2–1 efter mål av Adam Botvisson och David Rohlén. Botvidsson chippade snyggt in ledningsmålet efter 22 minuter och passade sedan fram Rohlén som fastställde slutresultatet i den 57:e minuten.

Och visst märktes det att ”Berra” har erfarenhet från en högre nivå. Fantastiska krosspassningar över halva planen varvades med felfritt försvarsspel.

– Det kändes bra, kul att spela med ungdomarna, säger ”Berra”

Om Bertin Zé blir kvar i ÖSK är dock ett högst osäkert kort. Hans kontrakt går nämligen ut efter den allsvenska säsongen. Och än har han inte hört något från klubben om en förlängning av kontraktet.

”Har inte hört något”

– Jag har inte hört något än. Jag stannar gärna i ÖSK. Nu har jag bott här i snart tre år och trivs bra i staden. Men jag har inte hört något från andra håll heller, berättar han.

Håkan Juhlin, tränare i ÖSK Ungdom, var givetvis nöjd med ”Berras” insats mot Smedby.

– Han tillför en helt ny dimension till vårt spel. Det märks att han har otroligt mycket boll i sig. Jag tror att det är bra att han får matcher i kroppen med ÖSK Ungdom mellan de allsvenska matcherna.

Derby i nästa omgång

I nästa omgång står Karls-lund för motståndet i ett hett derby på Karlslund arena. Förmodligen utan Bertin Zé, eftersom ÖSK spelar allsvensk match borta mot Åtvidaberg samma kväll.

– Men förhoppningsvis kan han vara med och spela fler matcher med oss senare under säsongen, säger Håkan Juhlin.