Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Betnérs hyrda Tesla påkörd i centrala Örebro: "Hör av dig – innan snuten ringer"

Komikern Magnus Betnérs hyrda Tesla blev påkörd på Engelbrektsgatan i Örebro i samband med lördagens föreställning. I sociala medier efterlyser han nu både den som smet från olyckan – och de som via en papperslapp tipsade om fordonet.

Magnus Betnér är just nu, tillsammans med kollegan Soran Ismail, ute på Sverigeturné med föreställningen "En skam för Sverige 2". Inför resan till Örebro hyrde komikerna en Tesla, en elbil i premiumsegmentet. Bilen parkerades på Engelbrektsgatan, i höjd med Örebro slott.

När Betnér och Ismail kom ut till bilen efter föreställningen var den krockad. Ingen fanns kvar på platsen, men på bilen hittade de en handskriven lapp som Magnus Betnér nu publicerat på sitt instagramkonto:

Genom registreringsnumret tog Betnér reda på att det var en Renault som körts in i Teslan. Föraren smet från platsen.

Nu uppmanar Magnus Betnér både den som körde in i Teslan och de som via papperslappen tipsade om registreringsnumret att höra av sig.

NA har varit i kontakt med Magnus Betnér om händelsen, men han vill inte kommentera den.