Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bildspel: en fartfylldgymnastikuppvisning

Kön ringlade sig lång till sporthallen inför Gymnastikföreningens julshow. En fullspäckad eftermiddag med fart och fläkt skulle snart ta vid.

Fullsatt som alltid. Intresset för Gymnastikföreningens årsavslutning är stort. Familj och vänner vill se de sina visa upp sina gymnastiska färdigheter.

Allt inleddes med luciatablå där Maria Johansson skred in med ljus i håret till sång från tärnor, snögubbar och diverse tomtar. Linda Örtlund stod för ackompanjemanget. Sedan var det slut på friden. Ett intensivt program drog igång där aktiva från 4 år och uppåt deltog. Conrad Olofsson var värd och presenterade programpunkterna och skötte lottdragningen mellan aktiviteterna medan ledare såg till att rätt utrustning stod på golvet. För här slogs kullerbyttor, hjulades, hoppades högt, slogs volter och bjöds på dans. Det blev minst sagt en underhållande eftermiddag.