Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

BILDSPEL: Glada miner när solen tittade fram

Titta solen skiner och fotbollslivet leker igen för ÖSK.
Oskar Johansson krutade in segermålet i en prestigeladdad anfallsövning och fick glädjefnatt.
- Så jäkla skönt att slå pensionärslaget, säger han.

Efter två dagar av ihållande regn och en floppmatch på vattensjukplan i Torremolinos kom till slut solen tillbaka till spanska solkusten på fredagen. Det gjorde att ÖSK:s träningsläger för första gången sedan i tisdags fick en positiv vändning.

Äntligen kunde spelarna få träna på riktigt på närliggande arenan Stadio Deportivo, som badade i sol.

- Det är så här det ska vara. Nu tar vi en lättsam träning och får upp humöret, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren, som fick se ÖSK:s unga spelare vinna en avslutsövning mot de som är lite äldre.

- Bedoya är i skarven men han fick vare med oss, säger Oskar Johansson, som blev stor matchvinnare när han krutade in avgörande 5-4-målet innan han euforiskt kastade sig på bröstet och gjorde Anja Pärsons säl-gest.

Med sig stormade lagkamraterna som ställde upp för ett låtsatslagfoto.

- Skönt att solen är tillbaka och att vi fick slå pensionärerna. Enkelt dessutom, säger Johansson och ler.

Närmast för ÖSK väntar en eftermiddagsträning på fredagen, dubbla träningspass på lördagen och sedan lägrets andra träningsmatch mot ryska stjärnlaget Zenit på söndag klockan 16.00. På måndagen återstår två träningspass före hemresan på tisdagen.