Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bitter insändare talar inte för hela Hjortkvarn

Replik

... till ”Marknadsförarens” inlägg om containeraffären i Hjortkvarn, NA 20 mars.

Är det nödvändigt att vara så jäkla bitter? Tycker man inte att det är en bra idé med en affär till så fine, men för inte min talan med att skriva att ”vi behöver ingen containeraffär i Hjortkvarn”. Jag bor också i Hjortkvarn och får väl räkna mig till de tekniska och kvalitetsmedvetna och jag tycker att en affär till är en fantastisk idé.

Vi handlar allting här uppe i affären som vi behöver och de har. Men om jag vill ha mozzarellaost, rökt skinka eller durumvete nu? Mixen kan såklart inte ha allt som alla vill ha hela tiden, och då är det utmärkt med en affär till som komplement.

Att sedan säga att alla som inte hör till den ”ledande familjen”(?!) är gamla, gaggiga och otekniska tycker jag är att förminska i princip alla som bor här. Att man bor i Hjortkvarn eller är äldre betyder inte att man är dum i huvudet eller inte kan hantera en smartphone.

Så fortsätt du att handla här uppe i affären och skriv dina bittra insändare. Men låt bli att försöka föra andras talan eller att förminska resten av oss i samhället så har vi nog en ljus framtid framför oss i Hjortkvarn.

Malin Bergkvist

Hjortkvarn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel