Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Björnquist om skadan: En rejäl smäll

Daniel Björnquist klev av mot Djurgården med en höftskada. Men efteråt gav han lugnande besked.– Det ska inte vara någon fara, säger han.

Det var med kvarten kvar att spela som Björnquist gick in i en mycket hård duell med en hemmaspelare.

– Jag fick en rejäl smäll när jag gick upp i en tuff duell. Det kändes som vi kom höft mot höft. Så det är en motsvarighet till lårkaka, fast för höften. Jag hade ingen kraft i benen så det funkade inte att göra nåonting. Men det kommer att läka.

Någon risk för de kommande matcherna?– Nej, det ska inte vara någon fara. Lårkaka, om man säger så, tar väl några dagar innan det lägger sig. Förhoppningsvis är det lika med det här. Men det kommer vara stelt de närmsta dagarna.

Vad säger du annars om matchen?– En tung start där vi fick underläge tidigt, men vi skapade många chanser och ska göra mål. Det måste man göra här på bortaplan för att slå Djurgården.

Du hade en lite annorlunda roll än tidigare?– Ja, jag hade ett lite högre utgångsläge i anfallen och fick mycket boll i första och kom runt ganska mycket. Jag hade en del inspel, en del servar som det hade kunnat blivit något på.

Men det fattas en del i straffområdet?– Svårt att säga. Det är små marginaler som avgör, men det är klart att man måste göra mål för att vinna de här matcherna. Men det kommer.