Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bort med A-traktorerna! ►Det finns värre brott än hög musik

Politiker oavsett partitillhörighet måste nu förena sig i en gemensam samhällsviktig fråga. Nämligen kampen mot att stoppa pandemin av A-traktorer och liknande fordon längs våra vägar.

Det kan ju inte vara meningen att vi för våra gemensamma skattepengar bygger nya effektiva vägar i nollvisionens anda och samtidigt låter allt fler fordon med en maxhastighet på 30 km trafikera desamma.

Ökningen av antalet fordon är enorm och skapar stora problem på vägarna i form av stoppklossar och trafikfarliga omkörningar. Denna problembild kan ingen bilist ha undgått.

Enda sättet att få till en förändring är via lagstiftning och där är hoppet att någon av våra folkvalda politiker vågar ta ställning och driva en stopp lagstiftning.

Vilket parti eller vilken politiker blir först med att driva frågan om att förbjuda A-traktorer och liknande fordon från att trafikera samhällets asfalterade vägar?

Min röst lär ni få. Lös problemet politiker!

”Bilist som tappat tålamodet”

Arvika

Det finns värre brott än hög musik

Jag är en 86-årig kvinna som har lite synpunkter på brottsbekämpningen i Örebro. Det sprängs, skjuts, rånas med mera varje dag i länet. Folk blir nedslagna och av med sina jackor. Helt otroligt! Men nu ska kavalleriet samlas och ta tag i ungdomar som spelar hög musik och kör bil och epa-traktorer!

Jag är själv uppväxt i Västerås på 50-talet med raggarkulturen. Ingen dog av hög musik och fina bilar! Bestämde mig då för att aldrig klaga på bilburen ungdom.

Är det för svårt att ta tag i den riktigt farliga brottsbekämpningen? Men ni måste nog ta tag i den riktigt stora våldsvåg som drar fram. Den kommer inte att avta för att ni tjafsar med epa-traktorungdomarna.

”Annlis P”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel