Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

7 stugor på 15 kvadrat

Från billigt till dyrt, från lösvirke till nyckelfärdigt, från furu till sibiriskt lärkträ – vi har valt ut 7 friggebodar för alla smaker.

Annons
I samarbete med

Välj isolering. Hus med mycket ljusinsläpp som finns i två varianter – antingen Smögen Original som är oisolerat med enkelglas, eller Smögen Energi med isolerglas och isolerade väggar. Levereras som byggsats. Leverantör: Novoroom, www.novoroom.se.Pris: 63 000 kr.
Klassisk modell. Knuttimrad modell i furu, som levereras obehandlad och utan yttertak i färdigkapade komponenter. Isolerad ytterdörr, foder och golvlister ingår, medan exempelvis isolerpaket, takutsprång och -extra fönster kan -köpas som tillval. Leverantör: Baseco, www.baseco.se.Pris: 21 900 kr.
Bastu som tillval. Går att få som friggebod eller bastu – eller både och, i en kombivariant. Noemi har golv- och takbrädor av spontad gran, väggar av furu och takbeklädnad i underlagspapp. El- eller vedeldat bastuaggregat finns som tillval.  Leverantör: Ekenäs hus, www.ekenashus.se. Pris: 70 000 kr.
Stilfullt stenhus. Friggebod med rejält ljusinsläpp och inbyggd spis med braskassett. Huset, som är formgivet av Ernst Kirchsteiger, byggs upp av lecablock som fogas samman utan murbruk och får ett putsat ytskikt. Levereras som byggsats. Leverantör: Weber, www.weber.se.Pris: 189 000 kr.
Designa själv. Friggebod som levereras som byggsats bestående av 14 moduler – åtta av dem är fasta väggmoduler med stående funkispanel, övriga sex moduler kan du välja själv. Därmed kan du själv bestämma hur många dörrar och fönster du vill ha samt var de ska placeras. Även farstukvist finns som tillval. Leverantör: Jabo, www.jabo.se.Pris: 35 000 kr.
Murad friggebod. Friggebod i betong som levereras som byggsats och muras med lättklinkerblock. Placeringen av dörr och fönster kan anpassas efter egen smak, och isolering i golv och tak finns som tillval. Leverantör: Finja, www.finja.com.Pris: 45 000 kr.
Solterass. Trallbrädor och panel i sibiriskt lärkträ, glaspartier med skjutdörrar samt en trappa som har inbyggda odlingslådor och ett utdragbart kök. Fast allra roligast med Steps är förstås den stora solterrassen på taket.Leverantör: Jabo, www.jabo.sePris: 400 000 kr.

Mer läsning

Annons