Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klappar i det sista- vi har en lista

Det är bara några dagar kvar till jul och du har fortfarande inte köpt alla julklappar. Känn lugnet. Vi har tipsen på några julklappar som bara inte kan misslyckas.

Annons

Klicka på bilden till höger för att se alla julklappstipsen.

Ärligt talat, det behöver inte vara tråkigt att ge bort ett presentkort. Ger du det till flera personer samtidigt kan du alltid göra det personligt genom att välja ut väl valda ställen att köpa dem på. Varför inte ett presentkort på systembolaget till store brorsan festprissen, ett presentkort på böcker åt syster bokmal, eller varför inte ett presentkort på bion för lillebror filmfantast? På bilden visas ett presentkort från SF Bio som kan fyllas på med valfri summa.
En varm skön filt går hem hos de flesta - speciellt hos den frusna soffliggaren. Och vad passar då inte bättre än en filt med ärmar?! Just den här finns att beställa på coolstuff.se. Snug Rug går loss på 349 kronor.
Vad kan passa bättre till den pryltokige som redan har allt om inte en kabelsamlare? Håll reda på kablar och laddare i en sådan här smart kabelgömma. Just den här kabelgömman heter Hideaway och kostar 259 kronor på bluebox.se
Till den person som verkligen har allt - och då menar vi allt - är den här presenten förmodligen svårslagen. För hur många har egentligen en alldeles egen sockervaddsmaskin hemma? Den här kostar 399,90 kronor och finns på Teknikmagasinet.
Twisthanger är en hängare som kan användas till att hålla reda på olika prylar. Dessutom finns den som akutgåva på Bluebox.se, vilket innebär att företaget lovar att skicka iväg den samma dag som du beställer den innan klockan 15.00. Paketet skickas som vanligt brev för att brevbäraren skall kunna leverera det direkt till mottagrens brevlåda. Hängaren kostar 150 kronor.
Prylar till köket är alltid välkommet. Som det här paketet med köksredskap till exempel,
En bok är alltid ett hett tips. Här är ett exemplar av Leif GW Perssons senaste bok

Mer läsning

Annons