Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Prylar för en glad påsk

Dags för nytt påskpynt?

Annons
Levereras i en snygg plåtburk med budskapet Glad Påsk gör doftljuset som passar lika bra hemma på matbordet som att ha med sig som en liten påskpresent. Ljuset kommer från designrummet.se och kostar 19 kronor.

NA Bostad har spanat in snygga, roliga och användbara prylar som hjälper dig att få en glad påsk.

Hos designrummet.se hittar du en modern version av klassikern änglaspelet där änglarna fått ge vika för påskkärringar och katter på kvastskaft.  Priset är 79 kronor.
Håll ägget varmt med den här söta äggvärmaren från houseofhedda.com. Den är tillverkad i filt och fungerar lika bra att sätta över äggkoppen som att ha som bordsdekoration. Äggvärmaren kostar 25 kronor och finns förutom i gult även i rosa, grönt och svart.
Serveringsskålen Tupp från Sagaform blir en rolig detalj på påskbordet. Den passar perfekt att fylla med godis. Skålen hittar du för 169 kronor hos presenteriet.se.
Nya äggkoppar piggar upp på påskbordet. Den här kommer från Guzzini, är tillverkad av plast i hög kvalitet och tål maskindisk. Du hittar den hos houseofhedda.com för 45 kronor.
Stoppa ett ljus i fågelburen till påsk – istället för en pippi. Den söta buren med lucka på framsidan och hänge i topp finns hos favoritsaker.se för 59 kronor. Buren är tillverkad i metall och passar för värmeljus. Höjden är 11 centimeter och diametern 8 centimeter.
Har du tröttnat på att skicka saltet? Då är den här saltströaren på hjul kanske något för dig. Placera saltströaren i rätt riktning, rulla bakåt några centimeter och släpp, så rullar den tvärs över bordet. Saltströaren är förpackad i en kartong som liknar en äggkartong. Det gör att den passar perfekt som påskpresent. Den säljs hos designtorget.se för 225 kronor.
Med de här söta påskhararna får du snabbt påskstämning hemma. De är 16 centimeter höga och tillverkade i porslin. Påskhararna finns hos cosas.se och kostar 89 kronor styck.
Det är inte alltid så lätt att få till sitt ägg exakt som man vill ha det. Med äggtimern Melodiägget blir det lättare. Melodiägget förvaras i kylskåpet tillsammans med de riktiga äggen så att de får samma temperatur. När det är dags att koka äggen stoppar man även Melodiägget i kastrullen. Ägget spelar sedan upp olika melodier beroende på om äggen är löskokta, mellankokta eller hårdkokta. Du hittar den annorlunda äggtimern hos bluebox.se för 169 kronor.
Sugen på att skicka ett annorlunda påskkort? Hos bluebox.se hittar du det här roliga påskkortet i form av en disktrasa. På framsidan har det en påskkyckling och på baksidan finns rader för adress och text. Trasan kan skickas som ett vanligt vykort. Mottagaren kan sedan använda disktrasan i köket hela påsken. Det praktiska påskkortet kostar 29 kronor.
Hos bluebox.se hittar du den otroligt söta odlingskycklingen som är handgjord i Japan. Den är formad som ett ägg och innehåller växtmedium och frön av en sorts rajgräs. Det enda du behöver göra är att vattna. Inom någon vecka kommer ett tjockt gräs att växa från kycklingens huvud. Du kan klippa gräset, styla det och låta det växa igen. Kycklingen kostar 89 kronor.

Mer läsning

Annons