Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Söta prylar till de allra minsta

Få saker väcker så mycket habegär som inredning till barnrum. Det är lätt att ryckas med av allt det gulliga och bli totalt fartblind.

Annons
Unisex. Även om det kan vara roligt att frossa i rosa eller ljusblått kan det vara praktiskt med färger och produkter som är lite mer unisex. Från Brokiga kommer det gulliga påslakanssetet med en matchande liten kudde. Produkterna är tryckta på ekologisk bomull och tillverkade i Sverige. Påslakanssetet kostar 799 kronor och kudden 399 kronor.

På inredningsmässan Formex spanade NA Bostad in söta, roliga och kanske en smula onödiga prylar som blir pricken över i:et i vilket barnrum som helst. Kanske dyker sakerna upp i en inredningsbutik nära dig.

Gungig. Att gunga brukar de flesta barn gilla. För den som vill sticka ut en smula kanske gungelefanten från Jabadabado passar bra. Företaget har även en rosa gungkanin och en grönblå gungsyrsa. Och för den som vill hålla på traditionerna finns det naturligtvis en alldeles vanlig gunghäst också. Cirkapriset i butik är 498 kronor.
Blickfång. Lika fin att titta på som rolig att leka med är den läckert ceriserosa bilen från Jabadabado. Bilen finns även i limegrönt och turkost. Cirkapriset i butik ligger på 999 kronor.
Oemotståndlig. Det är lätt att känna sug efter allt gulligt som finns att köpa till en barnkammare. En sovkorg hör kanske inte till nödvändigheterna, men vem har sagt att man alltid måste tänka praktiskt? Den här korgen från Heirloom Brands finns i färgerna vitt, blått, rosa och beige och kostar 1 195 kronor. Stället under korgen kostar 995 kronor.
Piggar upp. Kan man bli annat än glad av den här söta grodstolen från Fairwood? Vill du hellre ha ett annat motiv finns stolen även i form av en zebra, en giraff eller en papegoja. Cirkapriset i butik är 400 kronor.
Charmig. Pryder sin plats på vilken barnrumsvägg som helst gör den här charmiga illustrationen signerad Tina Backman. Illustrationen ingår i henne senaste kollektion som har fokus på barn och kök. Bilden kostar cirka 300 kronor i butik.
Annorlunda. Klart annorlunda är barnrumsmattan i form av en rysk babushka. Den finns i tre storlekar och tre olika färgsättningar. Priserna varierar från 690 kronor till 1 300 kronor. Mattan kommer från det danska företaget Babushka.
Användbart. Golvpusslet från Absolutely kids har flera användningsområden. Det funkar både som dekoration och som leksak. Cirkapriset i butik är 249 kronor.
Färgglad. Drar blickarna till sig gör den härligt knallrosa fåtöljen från furnituredlight.se. Cirkapriset i butik är 2 795 kronor. Modellen på bilden heter Amanda Älg och är fyra månader gammal.
Blommig. Den här underbara sittpuffen från Rei Rei passar perfekt i barnrummet eller som en egen mysplats att bänka sig på framför barnprogrammen. Puffen är 46 centimeter i diameter och 30 centimeter hög. Förutom rosa finns den i vitt, ljusblått, rödrutigt, brunrutigt och rött. Cirkapriset i butik är 530 kronor.

Mer läsning

Annons