Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bowling, trollerier och teknikpyssel - ett påsklovsprogram för skollediga

Påsklovet stundar i Ljusnarsbergs kommun och kommunen har satt ihop ett påsklovsprogram för kommunens skollediga elever.

Annons

På tisdagen den 3 april ordnas teknikpyssel för tjejer på biblioteket tillsammans med konstföreningen, bowling med bowlingklubben och Lan på fritidsgården.

På onsdagen är det aktiviteter med Komtek på biblioteket, matiné på bion och spelkväll med organisationen Awesome People i Pärlan fd Folkets hus.

På torsdagen arrangeras teknikpyssel för tjejer igen, bowling samt disco med föreningen Junis.

På fredagen kör trollkarlen Willardo två omgångar med trollerier och magik på biblioteket, Junis har fredagsöppet samt filmvisning på bion.

Påsklovsprogrammet avslutas på lördagen med länsteaterns Illusionistens assistent plus trolleriskola i ett och samma paket.

Många av aktiviteterna har ett begränsat antal platser varför föranmälan i vissa fall råder och först till kvarn i andra fall.

Hela påsklovsprogrammet hittar du på ljusnarsberg.se.