Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

BRT-bussarna ger boende i Brickeberg trafikproblem

 
Superbussarna i Örebro
Visa alla artiklar

Alla ni i Brickebacken och Brickeberg, säg nej till BRT-Bussar och kräv en Folkomröstning för att stoppa denna felaktiga Miljard investering. Det är oerhört provocerande och otroligt ansvarslöst att stänga av biltrafiken på Åstadalsvägen och leda om trafiken ett antal km till Norrköpingsvägen där man planerar att bygga en ny rondell.

Dessutom skall man bygga ett antal nya gator, även på privat mark. Detta Kommer att få till följd att all trafik till och från villaområdena i Brickeberg, Kunskapsskolan, Kommunens förskola på Åstadalsvägen 2 och Brickebergskyrkan samt Teologiska Institutet får en omväg på ett antal km vilket förorsakar ökad miljöförstöring. Utöver detta måste alla som bor i Brickeberg räkna med en stor ökning av trafiken på alla lokalgator för att de boende skall ta sig ut till Norrköpingsvägen.

”Arne P”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel