Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Buda hem bästa platsen i Nikolaikyrkan: "Den vippar inte – det är en guldstol"

Artikel 44 av 45
Musikhjälpen
Visa alla artiklar

Musikhjälpen-veckan är i full gång och under tisdagskvällen anordnas det en stor konsert med bland annat Boris René och Jasmine Kara. Nu kan du buda om den bästa platsen i kyrkan!

– Före klockan 16 så kan man lägga ett bud på en VIP-stol, den vippar inte utan det är en guldstol, säger prästen Anders Lennartsson.

Buda här!

Han och Svenska kyrkan är medarrangörer till veckans gedigna musikprogram till förmån för Musikhjälpen. Även NA, City Örebro och Musikscen Örebro står för arrangemanget.

Till den stora konserten i Nikolaikyrkan finns det 50 VIP-platser längst fram i kyrkan som kostar 500 kronor styck. Och så guldstolen, som hugade spekulanter kan buda på fram till klockan 16.

– Man betalar till bössan när auktionen är avslutad, säger Anders Lennartsson

– Det är bästa platsen, mitt i gången, konstaterar han.

Här kan du buda på guldstolen.

Här hittar du tisdagskvällens alla konserter:

Nikolaikyrkan, 18:00-20:30. Boris René & Soulmates, Mohlavyr, David Urwitz, Sisters in Arms, Meadows, Amanda Ekberg, Dimpker Brothers, Ellen Hagerius och Jasmine Kara.

Valvet, 20:00. Ola Laurell.

O’Learys, 17:30-22:00. EQV, Sofia Vivere, Lollo, Dan och Sara, Hello Ocean, Rivertown Blues, Novel Fae, Mohlavyr, Tom Valhjärta och Meadows.

Så gör du för att bidra:

Om du vill delta i Örebroinsamlingen till Musikhjälpen som arrangeras av Svenska kyrkan, City Örebro, Nerikes Allehanda och Musikscen Örebro gör du så här:

Gå in på bossan.musikhjalpen.se och klicka på ”Sök bössa”. Skriv ”Örebro tillsammans för Musikhjälpen” i sökrutan och när insamlingsnamnet dyker upp så klickar du på det. Därefter klickar du på ”Gå till insamling/tävling”. Välj betalningsmetod – swish, betalkort eller sms. Välj sedan belopp och betala. Klart.

Länk till insamlingsbössan:

 http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/orebro-tillsammans-for-musikhjalpen

För er som vill betala på annat sätt finns ett postgiro där du kan sätta in pengar. 640 10 13-5. Märk med Musikhjälpen. Vi ombesörjer att alla pengar sätts in på Musikhjälpens konto.

Klicka här för att titta in på Facebooksidan.

Tipsa NA

NA kommer också att fortsätta att skriva om insamlingen och göra reportage på årets Musikhjälpentema under vinjetten Vi bryr oss. Har ni tips och idéer på saker vi borde ta upp, eller vill ni berätta om hur just ni samlar in pengar? Hör av er till reporter Christina Eriksson på 019-15 50 36, eller mejl [email protected].