Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bullra med era bilar på er egen hemmaplan, tack!

Vi är en hyfsat ung familj som flyttade in till centrala Örebro för snart två år sedan, hittade en jättetrevlig lägenhet på Trädgårdsgatan.

Vad jag inte visste var att Trädgårdsgatan tydligen ingår i ”raggarrundan”, och varje vår när solen börjar värma så kommer raggarna med sina faktiskt extremt snygga bilar, men med på tok för stora ljudsystem.

Ok, jag vet att om man bor centralt så får man stå ut med trafiken, och jag stör mig inte på själva trafiken eller alla utryckningsfordon som också har Trädgårdsgatan som huvudgata, men när mina fönster på sjätte våningen skakar och tv-ljudet överröstas för trettionde gången på samma kväll av raggarnas musik, så börjar det bli jobbigt.

Hur skulle de reagera om jag tar min bil till deras villaområde eller bostadsområde och åker förbi deras hem flera gånger med ett ljudsystem som hör hemma på en nattklubb? Jag lovar att det skulle skapa rubriker i NA, men bara för att jag bor centralt så är det tydligen ok att köra utanför mitt hus och spela musik extremt högt.

Nej, jag tycker inte det och jag hoppas att kommunen och polisen läser detta och tar tag i det, helst i går.

Tack för ordet.

”Lagom är bäst”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel