Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bygg fler innebandyplaner

Det finns ett stort och växande intresse för innebandy.

Sverige är världsledande inom sporten och antalet licensierade spelare är över 125 000.

I Örebro finns ett flertal stora klubbar och det är flera tusen som spelar innebandy både licensierade, motionärer, unga, gamla, tjejer och killar.

Som förälder förvånar det mig att det finns ytterst få platser i Örebro där ungdomar kan umgås och spela på sin fritid. Som det är i dag finns det en mindre utomhusplan som kan användas för innebandy vid Karls-lundsspåret, men den är mycket nedgången och i behov av restaurering.

Visst finns det hallar, men de kan ju ungdomarna inte får tillgång till på fritiden när de själva vill träffas och spela, efter skolan eller en varm sommarkväll.

Min uppmaning går till politikerna i Örebro att rusta upp den plan som finns i Karlslund och eller att bygga en ny innebandyplan för utomhusbruk där ungdomar kan träna och ha roligt tillsammans med innebandyn. Nu är det dags för er politiker att visa att innebandyn kan få ta plats på allvar!

”Engagerad förälder”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel