Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Byter Syrianska mot division 1

Tredje spelaren på ett år som lämnar Örebro Syrianska för spel i en högre division.

I november provtränade yttermittfältaren/släpande forwarden Anel Coralic, 20, med Karlstad BK. Nu är han klar för klubben, och lämnar därmed Örebro Syrianska och division 3 för att spela i division 1 södra. Coralic har skrivit på för ett år, med option på ytterligare ett.

Coralic föddes i Bosnien och växte upp i Ludvika. Efter att han hade gått ut nian flyttade han till Örebro och tillhörde ÖSK Ungdom fram till 2011.

Därefter blev det studier i USA, och åter i Örebro spelade han för Örebro Syrianska under fjolårssäsongen.

– Jag ser med spänning fram emot säsongen i KBK. Jag hoppas självfallet tillföra en del och hjälpa KBK i de utmaningar som vi har framför oss, säger Coralic till Karlstad BK:s hemsida.

Karlstad BK slutade förra säsongen på åttonde plats i division 1 södra.

Coralic blir därmed den tredje spelaren inom loppet av ett år som lämnar Örebro Syrianska för spel i en högre division. Inför fjolåret gick vänsterbacken Gabriel Somi till allsvenska Syrianska FC och startade 15 matcher. Och i somras flyttade mittfältaren Kevin Larsson till Forward, som spelar i division 1 norra.