Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Cancergåtan borde vara löst

Annons

Cancerns gåta. Jag kan inte lämna denna fråga för att det gör ont i mig. Man läser i tidningar att dagligen dör många människor i cancer. Min fråga är: Vart har alla forskningspengarna tagit vägen? Enligt anslagen så finns det enorma summor kvar.

Tänk om det kan vara en så simpel lösning att forskarna inte vill komma fram med detta. Ddet måste ligga något underligt i detta när det har stått stilla i 45 år, problemet borde varit löst för mycket länge sedan.

Sista jag hörde av forskningen så påstods att det är så många olika typer av cancer. Må så vara. Jag är ingen forskare men det finns i allting en rot och det är ju den som måste åtgärdas för att få bukt på problemet.

Man läser ofta i tidningar att cellgiftet har tagit död på cancerceller med framgång, men varför kommer problemet åter?

Nej ni måste angripa roten till problemet för att få en lösning. Börja med att samarbeta om detta så blir det ordning. Det finns ju bara cellgiftet som är ständigt i ropet, cellgiftet som kom för cirka 45 år sedan.

Titta på ebolaviruset, det tog inte lång tid att få fram fungerande botemedel, varför är det så svårt att få fram botemedel till cancer?

Forskningen kostar ju enorma pengar har man läst om. Pengar fattas inte till detta ändamål. Det skulle egentligen vara bara en spruta i armen så skulle cancerns gåta vara ett minne blott. Vart har alla miljarderna tagit vägen? Vad är det som prioriteras?

Knut”Vedevåg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons