Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Carlsson klar för Forward

Stellan Carlsson har skrivit på för ett år med BK Forward.
– Vi hoppas att han kan göra över tio mål nästa säsong, säger tränaren Axel Kjäll.

Under hösten tog BK Forward in Stellan Carlsson på lån från Degerfors IF. Det 25-årige örebroaren gjorde ett gott intryck och klubben tar nu in honom på ett permanent kontrakt.

– Han har ju brutit sitt kontrakt med Degerfors så det kostar oss inget för oss i övergångspengar, säger Axel Kjäll.

Vad tillför han oss er?

– Han är stark i djupled och det är kvaliteer som vi saknat tidigare. Han har spelat mycket ytter i Degerfors men vi ser honom som en central anfallare.

Dessutom förlänger Forward kontraktet med duon Joakim Gren och Robin Ingvarsson. Även där gäller är det ettårsavtal som gäller. Å andra sidan kommer Forward att tappa Peter Olsson, Chriss Henriksson och lagkaptenen Herrish Kuhi.

– Herish har en familjesituation som gör att han inte kan fortsätta. Chriss ser ut att hamna i Rynninge och om Peter Olsson spelar vidare vet jag inte. Tråkigt att tappa de här spelarna och från vår sida ville vi verkligen ha de kvar i klubben, säger Kjäll.

Läs mer i tisdagens NA, papperstidningen!