Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Classicmotor träffen i Ånnaboda upphör!

Såg i sista Classicmotor tidningen att träffen i Ånnaboda går ur tiden efter 30 år! Jättesynd! Men alla blir äldre även de som tänker på oss som gillar gamla fordon.

Nedmonteringen började när gamla mässan stängde och dess två veteranmässor flyttade till Västerås! Sedan provade två andra veterantidningar med mässor som bil, moped och lite marknad på Conventum. Fungerade tydligen inte alls. För liten hall och inga parkeringar för släpkärrorna. Så de finns numera på Elmia i Jönköping där man är jätte duktiga på att ordna stora teknikmässor. Truckstopträffar verkar helt dött också.

Ronnie Peterson museet, vart tog det vägen? Erbjudandet att ta över VW-museet i Pålsboda var inte kommunen intresserade av. Och det lär väl inte bli något museum med teknik i Kulturkvarteret, så där kommer vi inte att sätta våra fötter.

Och förresten vi åker ju inte så ofta med våra gamla fordon så det är inget större miljöproblem heller, ej större än andra evenemang!

”Kjell, Lars, Göran med flera”

Örebro.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel