Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Coronaviruset: Påtvingad socialisering utanför krogarna i stan

Samtidigt som kontroller görs på krogarna för att säkerställa att covid-19 inte sprids, tvingas vi som bor centralt att trängas med fulla kroggäster på trottoarer och i portar för att ens kunna komma hem.

Kommunen beviljar uteserveringar i direkt anslutning till bostadsentréer på flera ställen i Örebro, det går inte att lämna hemmet utan att tvingas passera en servering med folk som står och röker och hänger precis utanför och blockerar entréer.

Denna påtvingade socialisering är nog så irriterande i vanliga fall, men rent befängd nu under coronatider. Örebro kommun är otroligt ovillig att svara på frågan vad gäller dessa tillstånd och jag har nu för fjärde gången blivit uppmanad att ställa frågan till en annan instans. Blir bara runtskickad och ger nu upp mina försök att få svar.

Dags att kommunen funderar på vilka konsekvenserna av besluten blir för allmänheten.

Trött på att tvingas trängas med främlingar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel