Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Crespo: "Hoppas på spel i juli"

Han har varit borta hela våren, och saknats svårt. Nu hoppas Crespo Kamara att skadetiden snart är över.

- Jag har fått skadan undersökt med magnetkamera igen, och det var positiva besked. Skadan är läkt, och jag ska börja börja träna igen. Förhoppningen är att jag ska kunna vara tillbaka och kunna spela till matchen mot Djurgården den 4 juli, när allsvenskan startar om. Men samtidigt vill jag inte chansa. Det viktiga är att jag verkligen är frisk när jag kommer tillbaka, så att jag kan träna och spela regelbundet, säger anfallaren från Sierra Leone.

När ÖSK laddade för match mot Halmstad samlade Crespo Kamara in kläder till ebola-drabbade utanför Behrn arena. Med sitt vanliga, soliga leende.

Men tiden som skadad, hemligt på vilket sätt men enligt uppgifter rör det sig om en stressfraktur, har varit tuff. Och Crespo är försiktig i sin optimism.

- Jag längtar verkligen mycket efter att kunna spela fotboll igen. Det är 50-70 procents chans att jag kan spela i juli, om rehabträningen går bra. Jag hoppas förstås, men tänker inte ta några onödiga risker så att det blir bakslag.

I höstas gjorde Kamara 14 allsvenska mål på en halv säsong. En anfallare med den kapaciteten och i den formen skulle betyda hur mycket som helst för ÖSK.