Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Crespo: "Jag är ingen Balotelli"

Mål för andra raka matchen – i en frisyr som liknar Mario Balotellis.
Alhassan Kamara är på väg att växa fram till ÖSK:s mest lysande målskytt.
– Jag har aldrig haft det roligare än vad jag har nu, säger ”Crespo”.

Lånet från AIK var sist in i uppsättningen av ÖSK-anfallare inför säsongen i superettan. Men han var både första anfallare att göra mål – och nu även pricka in säsongens andra mål. Mot Gif Sundsvall sköt ”Crespo” 2–0 i slutet av den första halvleken. Ur misstänkt offsideposition smällde han in bollen i mål men fick sedan vänta en halv minut innan domarna tillsammans bestämt att målet var godkänt.

"Jag kände mig säker"– Jag kände mig ändå säker, att jag inte var offside. När domaren först flaggade tänkte jag bara att jag inte kunde göra något åt det. Innerst inne visste jag att det var mål, säger Kamara, som fick rätt till slut.

Mål i två raka matcher – klarar du hålla samma snitt hela säsongen?– Det kan jag inte lova. Jag är ingenting utan det här laget. Jag måste se mig som en lagspelare. När laget spelar bra så gör jag det också.

Hur går tankarna efter andra raka vinsten och inget insläppt mål?– Känslan av superettan kvarstår. Det handlar om att täppa till bakåt, sätta chanserna när du får dem och sedan fokusera på defensiven igen. Alla i ÖSK är så laddade och jag har aldrig varit i en roligare situation än den här, säger Kamara.

Din frisyr påminner lite om Mario Balotellis tuppkam?– Nej, nej, nej. Det här är en helt vanlig afrikansk frisyr (skratt). Jag är ingen Balotelli.

Vad säger du om din varning, när du sprang på Gif-backen?– Förra säsongen fick jag många varningar och jag hade lovat mig själv nu att inte dra på mig några gula kort. Den här varningen blev olycklig, jag sprang med huvudet nedåt och när försvararen plötsligt dök upp så såg jag honom inte. Det blev en reflex att skydda mig med armen, säger han.