Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Crespo magsjuk – testas sent

Alhassan "Crespo" Kamaras medverkan mot Kalmar kommer att avgöras strax innan matchstart.

Alhassan "Crespo" Kamara är alltjämt ett frågetecken inför kvällens match mot Kalmar. Anfallaren, som startat de fem första matcherna men var petat ur startelvan mot Östersund senast, deltog inte i söndagens matchförberedande träning på grund av sjukdom.

ÖSK:s kiropraktor Sam Masih har mer detaljer att ge om Crespos status på måndagseftermiddagen.

– Han har varit magsjuk och vi kommer att avvakta för att testa honom timmen före avspark. Det handlar inte om någon muskelskada och det är inga konstigheter, säger han.

Crespo åkte inte med resten av laget ner till Småland på söndagen men ansluter alltså till övriga laget för att testas sent. Om han inte bedöms tillräckligt frisk för att kunna spela kommer hans plats i truppen att tas av Carl Ekstrand Hamrén.

Efter fem allsvenska omgångar den här säsongen har Crespo gjort ett mål, på straff mot Helsingborg i omgång två. Från bänken fick han se huvudkonkurrenten Kalle Holmberg göra succé med två mål när ÖSK besegrade Östersund med 4-2 senast. Crespo fick då hoppa in i den 88:e minuten på Jämtkraft arena.

Matchen mellan Kalmar har avspark klockan 19.00 och följs med fördel här på na.se. David Hellsing kör ingång matchrapporten med försnack runt klockan 18.00.