Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Crespo spelar ut kontraktet: ”Vi förhandlar inte”

Förhandlingarna om ett nytt kontrakt har brutit samman. Nu tyder allt på att Alhassan ”Crespo” Kamara lämnar ÖSK gratis i höst.– Vi förhandlar inte med honom längre i nuläget, säger ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark till NA.

Alhassan ”Crespo” Kamara var ryktenas man i vintras när Malmö FF var ett av lagen som kopplades samman med anfallaren. Men Crespo, som gjorde 14 mål under en smått otrolig höstsäsong 2014, blev kvar i ÖSK och sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen. Nu ser det inte ut att bli någon förlängning och Expressens reporter Daniel Kristoffersson rapporterade via sitt twitter-konto att Crespo till och med skulle ha gjort klart med en ny klubb.

– Jag kan inte kommentera sådana uppgifter i det här skedet. Men vi förhandlar inte med honom längre i nuläget, säger Magnus Sköldmark.

Han kommer alltså att lämna till hösten?

– Vi jobbar på olika scenarier. Ett är att han säljs i sommar och ett är att han går gratis när hans kontrakt går ut.

Klubben kommer dock

inte se några hinder att spela honom under hösten, även om det är helt klart att han inte kommer förlänga kontraktet.

– Absolut inte. Bästa laget ska alltid spela och så länge han har gällande kontrakt med oss kommer han vara tillgänglig för spel, säger Sköldmark.

Crespo har haft en tung säsongsinledning i ett ÖSK som annars gjort succé i allsvenskan. Anfallaren har bara startat fem matcher och endast gjort ett mål, på straff mot Helsingborg i omgång två. Crespo själv vill inte säga för mycket när NA når honom.

– Det enda jag kan säga är att jag inte kan säga om uppgifterna stämmer eller inte. Jag kan inte kommentera det nu. Säsongen pågår och jag har fortfarande ett halvår kvar på mitt kontrakt, säger Crespo.

Hur ser du på din situation i klubben?

– Det har inte blivit som jag förväntat mig, men så är det i fotboll. Det är inte alltid det går som man hoppas eller förväntar sig. Det jag kan göra nu är att jobbas så hårt som möjligt för att komma tillbaka på en nivå jag hade tidigare.