Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Crespo tillbaka – hoppas på lösning

En gammal bekant är tillbaka och tränar med ÖSK.
Nu väntar Alhassan ”Crespo” Kamara på att ÖSK och AIK ska komma överens.

Annons

NA har tidigare berättat om ÖSK:s önskan att köpa loss anfallaren Alhassan ”Crespo” Kamara som gjort två starka låneserjourer i klubben sedan tidigare. Nu bekräftar också Crespo själv att klubbarna för en dialog om hans framtid.

– Ja, de diskuterar. Det är alltid bäst att låta klubbarna och agenten diskutera i stället för att blanda in spelaren. Jag vill bara fokusera på att komma tillbaka från min skada. Jag är säker på att allt kommer att lösa sig till det bästa oavsett vad som händer, säger anfallaren till NA., säger Crespo.

Han har drabbats av så kallat hopparknä och rehabträningen sköter han just nu med Örebro SK. Anledningen är enkel:

– Säsongen är över med AIK och de drar inte igång träningen förrän i januari. Örebro var redan i gång och då tyckte vi att det var bättre att jag kommer hit under den tiden. Det är trevligt att vara här och träffa gamla vänner igen, säger Crespo samtidigt som han skämtar med materialaren Tommy Stålnacke.

Nu är frågan var han spelar sin fotboll nästa säsong.

– Det jag kan säga är att jag fortfarande är en AIK-spelare. Jag har fortfarande kontrakt där. Men klubbarna diskuterar och försöker få fram en lösning. Man vet aldrig vad som händer i morgon.