Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dan som Iliakis väntat på

Dan Iliakis värvades från Mora till Örebro, och har väntat på att få göra sitt första mål. I går slog han till. Mot Mora.

– Kunde inte ha valt ett bättre läge, eller en bättre match att göra första målet, ler kanadensaren, vars mål betydde viktiga 2–2 i slutperioden.

Han var, liksom resten av laget, både lättad och glad efter 4–3-segern i förlängning.

– Vi visar stor moral, och det var viktigt att vinna på det här sättet. Jag tror att det kan betyda mycket för hela laget, säger Iliakis.

Örebro hämtade upp 0–2, och sedan 2–3 i sista minuten. Och fick till ett segermål i förlängningen.

– Big win for us, konstaterar Iliakis.

Stor och viktig seger

En stor seger, en viktig seger. Ett momentum som vändes i sista minuten då allt som gått emot blev något positivt. Dår kan två poäng vara en nog så viktig boost.

– Före uppehållet var många trötta och slitna. Vi hade mycket skador och tvingades gå kort på folk. Den lediga veckan har gjort oss alla gott. Nu är leenden och glädje tillbaka på ett annat sätt, och det känns som att stämningen är på väg upp ordentligt. Och den här vinsten kommer att ta oss ännu längre i det avseendet, säger Iliakis.

Han konstaterar att de två poängen också var viktiga för tabelläget, där det är oerhört tätt i toppen.

– Klart att det betyder mycket att vi tar poäng och hänger med lagen ovanför.

Du har spelat med Calle Gunnarsson de senaste två matcherna?

– Ja, det är jätteroligt. Tycker att vi har en bra kemi. Calle är lätt att spela med, han är lugn och tydlig, gör det enkelt för mig att spela mitt lite mer aggressiva backspel. Och han kommer förstås att bli bättre för varje match när han kommer in i det mer och mer, säger Iliakis.