Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dansbandslegendar och hiphopartist klara för "Så mycket bättre"

Dansbandslegendaren Christer Sjögren och hiphopartisten Stor är klara för "Så mycket bättre" i höst.
- Det ska bli jätteroligt och spännande, säger Stor i "Nyhetsmorgon".

Annons

Sjögren spelade i band som Jonny-Christers, Jupiters och Pelles innan han 1978 värvades som sångare till Vikingarna med vilka han rönte enorma framgångar. I Vikingarna sjöng han till 2004 och har därefter byggt upp en solokarriär. 2008 tävlade Christer Sjögren i Melodifestivalen med bidraget "I love Europe".

Förra året återförenades sångaren med Vikingarna. Men bara för en kväll på kryssningsbåten Birka Cruises.

- Det blir spännande möten. Men nu känner ju jag nästan hela artistbranschen så det är säkert några som man känner redan nu, säger Sjögren i "Nyhetsmorgon".

Stor slog igenom i slutet av 00-talet med debuten "Nya skolans ledare" som prisades som årets hiphop/soul på P3 Guld-galan. Album nummer två, "Shere Khan XIII", kom 2013 och prisades med en Grammis i samma kategori. Det tredje albumet, "Under broarna", släpptes förra året. Rapparen har också gjort sig känd för samarbeten med Petter, Linda Pira, Teddybears och Dani M.

Han ser fram emot att vara med i "Så mycket bättre".

- Jag har tittat när mina kollegor har varit med, som Petter och Ison och Fille. De verkar ha haft jätteroligt. Jag pratade med Fille häromdagen och han varnade mig för paparazzis i buskarna, säger Stor i "Nyhetsmorgon".

(TT)