Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Därför dröjer kaptenens påskrift

Magnus Wikström har utgående kontrakt men räknar med en fortsättning i ÖSK.
Nu berättar lagkaptenen varför han ännu inte har förlängt sitt avtal.

Mittbacken ska snart fylla 36 år och har ett kontrakt som går ut till årsskiftet. Men Magnus Wikström är inställd på att leda ÖSK:s backlinje även i comebacken till allsvenskan och var givetvis på plats när laget drog igång träningen igen under måndagen.  

– Jag har varit bortrest och inte kunnat prata med klubben ännu. Men både jag och klubben är positivt inställda. I mitt huvud är det en fortsättning som gäller även om inget är påskrivet, säger Wikström som varit med familjen i Thailand två veckor under ledigheten.

Han har lön från sitt nuvarande kontrakt fram till den sista december. Och att en kontraktsförlängning dröjer betyder inte att parterna har haft svårt att enas, enligt Wikström.

– Nej, det handlar helt enkelt om att jag inte har varit på plats, säger han.

Är det ett år som gäller eller tänker du ännu längre?– Det vet jag inte. Har inte diskuterat så mycket ännu. Inte mer än att båda parterna vill fortsätta att köra på. Som det känns nu är det i alla fall minst en säsong till som jag är inställd på. Så är det, säger Wikström.

Läs en längre intervju med ÖSK-kaptenen och mer ifrån första träningen efter semestern i tisdagens NA, papperstidningen! Den kommer du också att kunna köpa som e-tidning via länken nedan!