Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Därför satsar vi på Bostadspuls

 
Anders Nilssons krönikor
Visa alla artiklar

Annons

Idag har vi premiär för vår nya bilaga Bostadspuls. En tidning med fokus på hem, trädgård och inredning. Första hemma-hos-reportaget har vi gjort hos entreprenören, krögaren och livsnjutaren Carl Jan Granqvist som öppnat sitt hem för våra reportrar.

Tanken är att vi ska göra just nedslag hos lokala profiler och i inspirerande hem i Örebro län. En nyhet i bilagan är att vi återinför redovisningen av alla sålda hus i Örebro län. Vem som är säljare och köpare, vilken fastighet det gäller och vad priset blev. Det här gör vi för att människor som går i husköpartankar ska få en vink om vad fastigheter kostar i ett område. Samma sak för folk som funderar på att sälja. De kan få en aning om vad fastigheterna i deras område betingar för pris. Ren konsumentnytta alltså.

Bostadspuls finns även här på na.se där det bland annat går att söka bland köpta och sålda hus. Här finns också tv-inslag från våra hemma-hos-reportage. Missa inte filmen med Carl Jan Granqvist.

Varför satsar vi då så mycket på bostadsjournalistik? Aldrig tidigare har intresset för bostäder varit så stort. Fler än någonsin står i bostadskö och det byggs mer än någonsin tidigare. Varje gång vi publicerar artiklar på na.se om nya bostadsprojekt skjuter läsningen i höjden. Det är oftast de mest lästa artiklarna. Därför satsar vi på en ny bostadsbilaga och en ny bostadssajt.

Det har varit en vecka full av förändringar för NA och för er läsare. Vi har lanserat en omgjord tidning, en ny na.se och en nyhetsapp som innehåller många nya, smarta funktioner. Över 21 000 laddade ned den nya appen de första två dygnen. Det är vi jättestolta över.

Många undrar över korsorden. Som vi tidigare har berättat satsar vi på nya korsordssidor varje dag. Istället för två kryss erbjuder vi elva kryss i veckan. Sudoku alla dagar utom onsdagar och fredagar.

Har du synpunkter på nya NA, vår nya sajt och vår nyhetsapp så är du välkommen att mejla eller ringa mig.