Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Därför tränade Axén i kalsonger

Stundande derby mot Degerfors – då höll ÖSK-tränaren Alexander Axén i den förberedande träningen i klädd något som såg ut som kalsonger.
– Kalle Holmberg erbjöd mig 2 000 kronor, berättar ”Alec”.

ÖSK tränade på lördagsförmiddagen en sista gång innan söndagens haussade derby mot ärkerivalen Degerfors. En som tog förberedelserna lite klädsamt enkelt var spelarutvecklingsansvarige Alexander Axén, som länge var med i träningen i klädd ett par egenskapade kalsonger.

– Jag gick runt i kalsonger skulle hämta ett par short hos vår materilare ”Stålis”. Då sa Kalle Holmberg att jag skulle få 2 000 kronor om jag hade så under hela träningen. Jag svarade att jag hade gjort det för tio kronor, säger Axén med glimten i ögat.

Kallingar och jacka

När laget vid 11.15-tiden kom ut på Trängens IP för träning såg det ut som att Axén gjort verklighet av vadet, och höll i träningen i ett kallingar och jacka.

– Jag tejpade upp benen på shortsen så det såg ut som ett par kalsonger. Men i slutet av träningen bytte jag om. Så det kostade Kalle inga pengar, säger Axén.