Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Landbygdspartiet samarbetar gärna i Askersund

Annons
Askersund rådhus.

Replik på debattartikel av Raneborn/Eriksson i NA den 2 januari.

Det är intressant och förståeligt att den tidigare majoriteten i Askersunds kommun känner frustration över att väljarna inte gett dem förnyat förtroende. Möjligen kan väljarna känt en oro för Askersunds framtid med den tidigare majoriteten. Frustration kan naturligtvis ta sig olika uttryck och det vi såg i onsdagens tidning från parhästarna Raneborn och Eriksson får väl bokföras på det kontot.

Landsbygdspartiet Oberoende (LPo) känner ett stort ansvar att förvalta det förtroende som väljarna givit oss och kommer att tillvarata alla möjligheter att få så stort genomslag som möjligt för våra hjärtefrågor. Vi är inget stödparti till något av de stora blocken i Askersundspolitiken utan kommer att använda vårt inflytande till att får mesta möjliga valuta för våra väljares röster. Vi kommer att ta ställning till fråga för fråga. Det block som kommer med de förslag som står i samklang med vårt partiprogram kommer att få vårt stöd.

Men som vanligt är inget gratis vi vill ha stort inflytande över utformning, beslut och genomförandet av sådana.

Vi uppmanar därför de ledande politikerna i fullmäktige att utforma förslag som är till gagn för landsbygdens befolkning. Ju bättre förslag desto säkrare kan ni vara på stöd från LPo. Men som vanligt är inget gratis vi vill ha stort inflytande över utformning, beslut och genomförandet av sådana.

LPo är villiga till samarbete med alla politiska partier som kommer med bra förslag. Testa oss gärna!

Ulla-Carin Grafström

Landsbygdspartiet oberoende, ledamot i kommunstyrelsen i Askersunds kommun

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons