Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Degerfors anfallsstjärna på sjukhus med hjärtproblem

Degerfors anfallsstjärna Peter Samuelsson är inlagd på sjukhus. Vid en hjärtundersökning i onsdags slog hans hjärta dubbelslag.
– Man blir riktigt skraj, säger Samuelsson från sjukhussängen.

För en knapp månad sedan blev Degerforsspelaren Martin Broberg inlagd på sjukhus med hjärtproblem. I går var det dags igen.

Vid en EKG-undersökning av A-lagstruppen upptäckte lagläkaren Juha Huhtakangas att Peter Samuelssons värden inte var bra. Hjärtat slog dubbelslag och i går morse blev Samuelsson inlagd på sjukhus i Karlskoga.

NA fick tag på Samuelsson i sjuksängen. Den vanligtvis så skämtsamma och energiska Samuelsson var betydligt mer dämpad än vanligt.

Hur mår du?

– Rent fysiskt mår jag bra, det känns inte något annorlunda än vanligt. Men det är klart att man blir nojig när det handlar om hjärtat, speciellt eftersom det varit så mycket skriverier under senaste tiden, säger han.

Har du haft problem med hjärtat tidigare?

– Jag har testat varje år, i Norge var det till och med krav med EKG och ultraljud. Vi testade oss förra året i Degerfors också och jag har aldrig haft problem. Det är inget medfött fel i alla fall, säger Samuelsson.

 Har du känt av någonting under den senaste tiden?

– Jag har inte känt mig sliten eller så. Men det är klart, nu jobbar jag på bank hela dagarna och tränar på kvällarna. Men det ska väl inte vara problemet, det gör ju vanligt folk.

Samuelsson tillbringade natten på sjukhus och i dag kommer han förhoppningsvis få reda på vad som är felet.

– Än så länge har de inte sagt att det är något allvarligt. Men man blir riktigt skraj, jag är inte kaxig nu direkt. Det här är inget man skämtar om.

och i så fall när Samuelsson kan spela fotboll igen har han ingen aning om.

– Det viktigaste just nu är inte när jag kan träna igen. Jag hoppas bara att det inte ska vara något allvarligt.