Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Degerfors chock – riskerar tappa poängkungen: "finns ett konkret intresse"

Degerfors riskerar att tappa poängmaskinen Sargon Abraham. Detta efter att hans agent, Moses Ssewankambo, bekräftat att det finns intresse från Norge.
– Jag kan bekräfta att det finns ett konkret intresse för Sargon och Degerfors har redan sagt nej till ett bud, säger han till Fotbollstransfers.

Annons

Den 27-åriga Sargon Abraham lämnade Skövde AIK för Degerfors IF förra säsongen. Efter bara en säsong i klubben blev han en viktig spelare i truppen.

Den offensiva mittfältaren/anfallaren stod för hela tolv mål och sex assist på 30 matcher i Superettan i fjol.

Nu kommer det nya uppgifter till Fotbolltransfers.com. En norsk klubb jagar poängkungen och ett konkret intresse finns för spelaren, enligt hans agent, Moses Ssewankambo.

– Jag kan bekräfta att det finns ett konkret intresse för Sargon och Degerfors har redan sagt nej till ett bud, men det hade förvånat mig ifall det stannar där, säger han till Fotbollstransfers.

Samtidigt väljer agenten poängtera vikten av Sargons roll i Degerfors och säger att spelaren känner förtroende från hela klubben.

– Sedan är det en del som ska stämma. Sargon har en viktig roll i Degerfors, känner förtroende från hela klubben och dessutom väntar hans fru barn. Det ska passa socialt för hela familjen, säger han till Fotbollstransfers.

Degerfors stjärna har kontrakt som sträcker sig över 2018.

Läs också:

Ohlsson lämnar Degerfors – klar för allsvensk klubb: "Haft det på känn"

Gustavsson Stolpe lämnar Degerfors:" Känns både bra och väldigt jobbigt"

Gjorde 24 mål för BK Forward – nu är trotjänaren klar för Degerfors