Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Denniz Pop Awards rookie-pris till örebroaren Agrin Rahmani

Under lördagskvällen fick vinnarna av Denniz Pop Awards 2017 ta emot sina priser vid en gala i Stockholm.

Annons

Bland vinnarna fanns örebroaren Agrin Rahmani som tog hem kategorin "Årets Rookie Låtskrivare/Producent".

Över 4000 låtar skickades in till de två rookiekategorierna inför årets gala. Under lördagen tog Rahmani hem vinsten i ena rookiekategorin och även ett stipendium om 10 000 dollar.

Så här presenterar Denniz Pop Awards Rahmani: producenten och låtskrivaren bakom artisten LÉON. Tillsammans med LÉON gjorde Agrin succélåten ”Tired of Talking”. Han har även producerat, och är en av låtskrivarna bakom, Denniz Pop Awards-nominerade artisten SKOTT’s ”Porcelain”

Läs också:

[+] Agrin Rahmani kan vinna Denniz Pop Award

FaktaDenniz Pop Awards är ett musikpris som initierades av kollegor, vänner och familj till minne av musikproducenten Denniz Pop.

Priset instiftades 2013 i syfte att föra Denniz Pops arv, Sverige som musikexportnation, vidare och lyfta ung talang.

Stiftelsen Denniz Pop Awards samlar in, och delar ut, pengar till rookie-priserna och skänker dessutom varje år pengar till Denniz Pops Minnesfond som stödjer miljön på Radiumhemmet.

Priset till "Årets rookie låtskrivare/producent" delas ut med stöd av intresseföreningen SKAP.

På Denniz Pop Awards gala i Stockholm den 17 juni tillkännages vinnarna. Till och med den 16 juni kan alla hjälpa juryn i sitt val av vinnaren. På hemsidan finns låtarna att lyssna på och där tar Denniz Pop Awards emot folkets röster.