Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det behövs vett och etikett i omklädningsrummen

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Jag besöker regelbundet Gustavsvik; en eller flera familjemedlemmar motionssimmar eller går i simskolan minst en gång i veckan. Det finns särskilt en sak som jag ofta reagerar på och det är att endast ett av damernas respektive herrarnas omklädningsrum är öppet, vilket skapar långa köer till duscharna, åtminstone på damernas. Ofta trängs vi med andra konstsimmare och andra barn och ungdomar som simtränar med ÖSA.

Jättetrevliga personer, men de hade behövt lite vuxet stöd i omklädningsrummen då många av dem inte tar någon som helst hänsyn till att vi är flera som står och köar och fryser i väntan på duscharna. Istället blir det ett ställe för dem att småprata och umgås.

Särskilt i coronatider hade det varit önskvärt att slippa trängas i trånga utrymmen. Sammanfattningsvis, ÖSA får gärna lyfta omklädningsrumsvett- och etikett med sina ungdomar och Gustavsvik får gärna förklara varför ni snålar på omklädningsrummen.

”Anna”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel