Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det blir för mycket kungafjäsk

Annons

Det är ingen måtta på kungafjäsket. Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine är båda söta och trevliga flickor så det är inte frågan om det. Men det börjar bli för myc-

ket av allt kungafjäsk.

Nu ska vi (svenska folket) hjälpa till med kostnaden. Kungahuset har väl så mycket pengar att de kan betala detta själv.

När vanliga människor gifter bort sina döttrar får de själva betala kostnaden för bröllopet om de ens har råd med något.

Nu säger väl någon att lite skådespel och glamour kan vi väl ha. Okej. Men jag tycker att det är väl mest för Svensk Damtidning och i någon mån för Herman Lindqvist.

Här i Örebro ska det ju firas också. Bernadottejubileet. Det ska vi örebroare betala för. Jag tycker att kommunledningen (Staffan Werme) kan prata med Behrn om att sponsra ”överklassnöjet”, mot att få sätta upp en skylt på slottet under en tid ungefär som på Eyravallen (Behrn arena) som kompensation. (Exempelvis Behrnaslotte.) Det går säkert SFV (Statens Fastighetsverk) med på.

Örebro

”Jerka”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel