Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det finns fler orter än Lindesberg i kommunen

Vad är det för fel på politikerna i Lindesberg? Fattar de ingenting?

Att ni helt och hållet vill stänga all verksamhet i Fellingsbro och helst i alla samhällen i Lindesbergs kommun, det har vi redan förstått. Och att alla våra skolpengar ska hamna i Lindesberg och era skrytbyggen av till exempel en vårdcentral med fasad i lärkträ har vi också fattat! Och den löjliga uppgrävningen av Flugparken (som ingen verkar förstå varför den ska göras om) gör att man tror att det finns obegränsat med pengar i vår kommun! Men, nu ska som vanligt de äldre och barnen få betala för ert totala vettlösa sätt att bara ösa ut pengar på byggen. Tycker ni verkligen att det känns bra att stänga fritidsgårdar, skära ned på personal i äldreomsorgen med mera?

Otroligt, de går på knäna redan nu. Lever ni i samma verklighet som vi andra?

Vi är bland de mest belånade kommunerna och ni fortsätter att lägga miljoner på byggen som ni tror ska få folk att flytta till Lindesberg. Men, det viktiga i alla kommuner, städer och samhällen är att människor trivs och känner att politikerna behandlar alla lika! Det är till exempel helt ofattbart när Fellingsbro inte kunde få blommor i några krukor men Lindesberg hade flera hundra planteringar som till och med stod i dubbla rader. Ni borde skämmas!

Vad stod det på valplakaten? Lika för alla i kommunen! Pyttsan!

Carina Skoog-Holmstedt

Frövi

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel