Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det finns skyltar som hjälper chaufförer att hitta i Örebro - om de är uppmärksamma

Annons

Svar till dig ”Alla vägar bär till Rom, i grönska eller fager blom” (NA 8/4)

Tycker det är tråkigt det du känner när du berättar hur du upplever vackra Örebro. Men om du som långtradarchaffis kört i många år blir jag fundersam hur du kan skylla på skyltningen?

Kanske kör du för ett företag som inte har råd med en GPS, eller inte har det på telefon?

Men det som gör mig extra brydd är hur ouppmärksam du är som chaufför! Skylten PRECIS innan avfarten mot Eurostop riktning mot Göteborg står följande: Jönköping 206 Snabb koll på Google-streetview hänvisade till 2011 ser jag och alla andra att det inte alls är speciellt otydligt varken för Riksväg 50 eller E18/20 mot Jönköping.

Böter kan man få också om man trotsar förbudsskyltningen som sitter vid infarten till Eurostop som säger ”Förbjudet för lastbilar” . Så snälla, skyll inte på skyltningen. Den finns men du är ouppmärksam eller ignorant!

Sådana som du gör mig rädd för lastbilar i trafiken och min stora undran är, Vad mer missar du när du är ute och kör dit 20-tons ekipage?

”Rädd Örebroare”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel