Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det stämmer inte"

(UPPDATERAD 16.51) Örebro SK jagar Mjälbymittfältaren Patrick Osiako. Det uppger Kristianstadsbladet. Men Osiako själv dementerar uppgifterna.

Enligt uppgifter till Kristianstadsbladet ska förhandlingarna mellan Patrick Osiako och Örebro SK vara långt gångna. Dock vill ingen från officiellt håll bekräfta uppgifterna.

Den 25-årige kenyanen Patrick Osiako är just nu inne i avslutningen av sin femte säsong i Mjällby. Mittfältaren har i år noterats för 17 matcher varav tolv från start och ett mål.

Osiako har under säsongen scoutats av italienska lag, men nu kan han alltså istället hamna i Örebro.

När NA på onsdagseftermiddagen når Osiako själv dementerar han uppgifterna.

– Det ligger ingenting i det där, det stämmer inte. Jag har inte pratat med Örebro och jag har ingen agent, så skulle Örebro vilja diskutera min framtid skulle de ringa till mig, säger han.

Osiako bekräftar däremot att han kommer att lämna Mjällby efter säsongen och att han vill gå till en större allsvensk klubb eller prova lyckan i Europa.

Jonas Brännmyr019-15 50 08

[email protected]