Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dif-stjärnan jagas av ÖSK

Han har gjort succé för Degerfors i superettan.
Nu jagas yttern Amadaiya Rennie av ÖSK.

Peter Samuelsson, Christoffer Wiktorsson och Emil Berger finns redan i truppen. Nu kan ÖSK vara på väg att värva från Degerfors igen. Enligt fotbollskanalen.se är ÖSK tilsammans med Hammarby de lag som visat intresserade för Amadaiya Rennie. Den 23-årige yttern som har gjort sex mål för Degerfors den här säsongen.

– Vi vet att det är en bra spelare och det är en av spelarna som vi tittar på. Sedan vill jag inte kommentera något mer, säger ÖSK:s tillfällige sportchef Magnus Sköldmark till fotbollskanalen.se.

Rennie, som spelade under Alexander Axén i Gais säsongen 2011, sitter på ett utgående kontrakt med Degerfors. Där vill man dock göra sitt yttersta för att förlänga med sin stjärnspelare.

– Vi vill behålla honom, men vi får se hur det blir. Han är en bra spelare som har utvecklats mycket här. Men det är hans val och vi kan inte göra så mycket, säger Degerfors tränare och sportchef Patrik Werner till fotbollskanalen.se.

NA har sökt Magnus Sköldmark.