Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Målvaktstalang klar för Kumla: "Äntligen tagit sitt förnuft till fånga"

Den tidigare BIK Karlskoga- och Örebromålvakten Jonatan Frykholm är klar för Kumla Hockey. Den 20-åriga talangen, som står noterad för 12 matcher i Allsvenskan, har nu skrivit på för Kumla HC.
– Vi är väldigt glada över Jonatans beslut och konstaterar i och med detta att målvaktssidan ser minst sagt lovande ut, skriver klubben på sitt Instagramkonto.

Annons

Efter att ha spenderat den större delen av sin juniortid i Örebros organisation, fick han säsongen 2016/17 agera båsöppnare under en SHL-match. Men närmre spel i den svenska högstaligan kom Jonatan Frykholm inte denna gången.

Istället provade Jonatan lyckan i Allsvenska BIK Karlskoga under årets säsong, där han totalt står noterad för 12 matcher.

Nu är 20-åringen klar för Kumla Hockey.

– Ytterligare en målvakt klar för tjurarna. Denna gång handlar det om 2016/17 års MVP i J20 Superelit, Jonatan Frykholm, skriver klubben på sin Instagramsida och fortsätter:

– Den 185 cm långa 20-åringen kommer senast från allsvenska BIK Karlskoga där han noterades för 12 matcher. Jonatan har även gästspelat hos seriekonkurrenten Lindlöven men nu har han alltså äntligen tagit sitt förnuft till fånga.

Mer läsning

Annons