Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Domarbasen avslöjar Mårtenssons hån till domaren: ”Tack för matchen, du...”

Disciplinnämnden stängde under fredagsförmiddagen av Johan Mårtensson under resten av våren.
Nu kommer uppgifter om vad Örebro-mittfältaren egentligen ska ha sagt till domaren efter matchen mot Hammarby.
Till Expressen säger domarkommitténs ordförande Peter Ekström att Mårtensson ska ha uttalat följande: ”Tack för matchen, du är så jävla pissdålig din sopa”.

Annons

För dig som Pluskund: ÖSK agerar – överklagar Mårtenssons avstängning: ”Tycker att det är direkt felaktigt”

Det var efter uppmärksammade scener som Johan Mårtensson fick ett rött kort efter matchen mot Hammarby. Under fredagsförmiddagen kom sedan beskedet att ÖSK-mittfältaren stängs av ytterligare två matcher efter den obligatoriska avstängningen. Därmed missar han resten av vårsäsongen.

Ett beslut som han inte var nöjd med.

– Jag tycker att det är helt horribelt. Al-Hakim borde ringa mig och be om ursäkt för att han baktalar mig i tv, att säga att jag knuffar en domare fast vi har tydliga bevis på att jag inte gör det. Det tycker jag är så jävla skamligt och dåligt att det finns inte, sa Mårtensson till NA tidigare under dagen.

Redan under torsdagen skrev NA i vilken stil uttalandet hade varit. Men under fredagskvällen kom andra besked som tyder på att Mårtenssons språkbruk varit ett snäpp värre ändå.

Expressen hänvisar till domarkommitténs ordförande Peter Ekström som menar att Mårtensson sagt: ”Tack för matchen, du är så jävla pissdålig din sopa”.

– Om Mårtensson nu vill flytta fokus från den anmälan och det fattade beslutet till ett ordval ”dunk eller knuff” i studion så känns det som om Mårtensson inte vill stå upp för sitt nedsättande agerande och uppträdande.

Han fortsätter:

– Det finns ytterliga verbala uttryck, enligt anmälan, som jag väljer att bespara er, säger Ekström till Expressen.

Läs här vad ÖSK:s lagkapten Nordin Gerzic tycker om avstängningen på Mårtensson.

För dig som Pluskund: Mårtensson rasar mot avstängningen och domaren: ”Så jävla skamligt – Al-Hakim borde ringa och be mig om ursäkt”

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips